Wie zijn wij

Wij zijn Binnenstebuiten.
Opgericht door Miranda Valk en Ruud van Wingerden. Samen met Tanja Mol en Natalie Nengerman zijn wij de drijvende krachten achter Binnenstebuiten. Wij werken met een kernteam van bevlogen professionals, met verschillende achtergronden en expertises. 

Onze opdrachtgevers ervaren ons als kleurrijke ontwikkelpartners, die ongeremd en verfrissend groei & ontwikkeling bewerkstelligen. Kleurrijk gezien onze roots in het theater, de sport, de communicatie, de commercie en de muziek. 

Benieuwd naar de gezichten achter dit verhaal? Bekijk dan ons team.

Binnenteam

Miranda Valk
Miranda Valk

'Stay hungry, stay foolish, think different, don't settle.'

Oprichter/eigenaar. Coach en facilitator van niveau. Analytisch en intuïtief. Sprankelend en verhelderend. Raakt meedogenloos en vol warmte de kern en je hart. Ziet in jou wat je zelf nog niet ziet.

Ruud van Wingerden
Ruud van Wingerden

'Je gaat het pas zien als je het door hebt.'

Oprichter/eigenaar. Trainer, coach en ontwikkelpartner voor zijn klanten. Net zo geniaal en scherp als speels en verbindend. Voetballer. Rotterdammert. Komt altijd tot de kern.

Natalie Nengerman
Natalie Nengerman

'Do it with passion or not at all'

Energieke en optimistische aanpakker. Onze klanten zijn bij haar in goede handen. Net als onze projecten en plannen. Kan zowel gaten dichtlopen, als rust en overzicht bewaren. Krijgt energie van afwisseling en van een goed glas wijn met vrienden.

Tanja Mol
Tanja Mol

'You don't have to see the whole staircase, just take the first step'

Creatieve, gastvrije, culinaire duizendpoot. Brengt humor in elke dag. Heeft oog voor unieke locaties en het creëren van Binnenstebuiten sfeer. Een netwerknatuurtalent. Ook op de tennisbaan.

Kernteam

Birgitte Kooren
Birgitte Kooren

'Je lichaam is meer dan het vervoermiddel van je hoofd'

Coach, haptotherapeut en trainer. Een fiere vrouw waar je blij van wordt. Verfrissend recht door zee. Veilig. Brengt je naar je lijf, zodat jij weer verstaat wat het jou te zeggen heeft. Kent de archetypes.

Amber Teterissa
Amber Teterissa

'The readiness is all'

Trainer en coach. Leeft op in het theater. Houdt je verrassende spiegels voor. Helpt je van je podiumvrees af, zodat je er helemaal kunt zijn. Een bommetje energie, inspiratie, creativiteit en passie. Weg van Shakespeare.

Jan Cramer
Jan Cramer

'Als iemands ogen weer gaan glimmen, gaat de verandering beginnen'

Loopbaancoach en trainer met een twinkel in zijn ogen. Gedreven Zeeuw, die worstelt en altijd weer boven komt. Krachtig en doelgericht. Het antwoord op iedere coachvraag ligt verborgen in de persoon die hem stelt. De sleutel vinden, daar gaat Jan voor.

Henriëtte Westerterp
Henriëtte Westerterp

'Jouw unieke talent is er om de ander verder te helpen en zo jezelf te ontwikkelen'

Loopbaan- en vitaliteitscoach en trainer. Geen HR-rol die zij nog niet heeft vervuld. Brengt je in concrete stappen stukken verder. Ontwapenend nuchter. Heeft een rugzak vol handige tools, assessments en tests tot haar beschikking. En het mooiste huis van ons allemaal.

Monique van der Weijden
Monique van der Weijden

'De sleutel naar verandering zit aan de binnenkant'

Psychosyntheticus, coach en systeemopsteller. Stralende vrouw. Begeleidt je intuïtief naar de verdieping die je zoekt in je leven. Komt tot de essentie via de onderstroom van het familie- of organisatiesysteem. Liefdevol, met humor, charisma en respect.

Rosa van den Bosch
Rosa van den Bosch

'Groei en schitter op je eigen wijze'

Creatiecoach en trainer. Wereldreiziger. Rustig, sprankelend en helder. Maakte haar eigen dromen waar. Helpt nu jou graag te ontdekken waar jij van gaat stralen.

Daan van Hegelsom
Daan van Hegelsom

'Connect the dots your own way'

Inspirerende loopbaan- & ondernemerscoach, met een passie voor creativiteit. Gefascineerd door wat jou werkelijk drijft in je leven en hoe je daar op eigen wijze vorm aan kunt geven. Prikkelt je altijd om buiten je comfortzone te bewegen: that's where the magic happens.

Herman Prüst
Herman Prüst

'Vinden waar je niet zoekt'

Trainer, coach, therapeut, docent. Gepassioneerd tangodanser. Verandert de kijk op jezelf en elkaar en verruimt jouw mogelijkheden. Integer, transparant en vasthoudend. Luisterend en vragen stellend. Leidt jou door beweging naar de gewenste verandering.

Esther Halberstadt
Esther Halberstadt

'Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden'

Coach en massagetherapeut. Geeft je precies dat zetje dat nodig is om te doen wat je graag wilt. Zoekt samen met jou naar mogelijkheden en kansen. Optimistisch, doelgericht, duidelijk en oprecht.

Katja Rompelman
Katja Rompelman

'Volg je hart, want dat klopt'

Coach, trainer, sparringpartner en eigenaar koffiezaak. Met haar oprechte betrokkenheid weet ze snel te levelen en een prettige sfeer te creëren. Leert jou vanuit mogelijkheden een situatie te benaderen. Dit geeft energie en inzicht. Heeft zelf het roer compleet omgegooid. Helpt jou meer te leven vanuit je hart.

Maryvonne Kurris
Maryvonne Kurris

'Wacht niet op het juiste moment; het is er al'

Ontspannen coach en teamfacilitator. Combineert vanzelfsprekend het zakelijke met het informele. Weet hoe het is om wensen om te zetten in concrete stappen.. Laat alle stemmen in jou spreken. Een bevlogen, pittige professional met een groot hart.

Elise van Doorne
Elise van Doorne

'Soms heb je de ogen van anderen nodig om in staat te zijn jezelf te zien'

Veelzijdige en internationale facilitator, ontwikkelpartner en coach. Als Arbeid & Organisatie Psycholoog en docent verbonden aan Leiderschap leergangen. Een warme, energieke, opmerkzame vrouw met oprechte aandacht voor jou als persoon, waardoor ze dilemma's en blinde vlekken doorziet.

Fiona Vogel
Fiona Vogel

'Hoe je kijkt maakt wat je ziet'

Oplossingsgerichte (team-)coach en trainer, die jou een andere kijk op zaken geeft en patronen helpt doorbreken. Fervent sporter. Dol op buitenlucht. Praktisch, betrokken. Komt snel en helder tot de kern. Confronterend, stijlvol en speels. Ontdek hoe doelen met plezier gehaald kunnen worden.