Loopbaancoaching Rotterdam

Onze ontmoetingsplek

Villa Binnenstebuiten ligt aan de rand van het Kralingse Bos, vlakbij de Kralingse Plas, op het terrein van de Rotterdamsche Manege. Of je nu binnen blijft of het bos in loopt, het is een prima plek waar jouw coach jou ontvangt en waar je kunt spiegelen, reflecteren en sparren over jouw carrière. Er is rust en ruimte om stil te staan bij dilemma’s die belangrijk zijn voor jouw loopbaan, maar waar jij in de dagelijkse hectiek niet aan toekomt. Op z’n Rotterdams. Doelgericht, recht voor z’n raap, lullen én poetsen. Ont-moeten, ont-wikkelen, groeien. We zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en er is volop gratis parkeerruimte. Kom langs, we zien je graag.

Een netwerk in Rotterdam

We werken met plezier voor bedrijven in en om Rotterdam, hebben veel mensen in deze regio mogen trainen en coachen en zijn al jaren actief betrokken bij MKB Rotterdam en Business Club Excelsior. Bij een aantal Rotterdamse organisaties, zoals de Gemeente Rotterdam, maken onze coaches deel uit van de coachpool. Daar werken we samen aan het vergroten van wendbaarheid en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en innovatie. Heb jij gedurende het loopbaancoachtraject helder gekregen wat je wilt en wat je zoekt. Ons team brengt je in het kader van loopbaansupport graag in contact met het zakelijke netwerk van Binnenstebuiten. We regelen zo een kop koffie met een goed gesprek of een meeloopdag voor jou bij een van onze opdrachtgevers.

 

Loopbaancoaching Rotterdam

Jij wordt door een persoonlijke coach in Rotterdam begeleid om antwoord te krijgen op jouw loopbaanvragen. In individuele sessies word je zodanig ondersteund en uitgedaagd dat jij helder krijgt wat jouw loopbaanwensen en –mogelijkheden zijn. Daarnaast word je geholpen de eerste concrete stappen en acties te zetten op jouw loopbaanpad. Dat doen we door middel van gesprekken, oefeningen, testen en opdrachten. Je werkt aan jouw persoonlijke loopbaanprofiel en doet een analyse van jouw netwerk, dat jij gericht gaat inzetten om jouw loopbaanstappen concreet te gaan maken. Het zakelijke netwerk van Binnenstebuiten groei & ontwikkeling staat daarbij ook tot jouw beschikking.

Rotterdam Loopbaancoaching
Rotterdam Loopbaancoaching

Ontmoet jouw loopbaancoach

Diverse coaches in ons team wonen en werken in en om Rotterdam. Je kunt met hen afspreken bij Villa Binnenstebuiten of op jouw favoriete locatie in de stad.

Ben jij al bekend met onze coaches?

Bekijk de KFFR Stories! https://www.binnenstebuiten-go.nl/over-ons/

Locatie loopbaancoaching Rotterdam

Villa Binnenstebuiten bevindt zich aan de Kralingseweg 122, 3062 CG Rotterdam, op het terrein van de Rotterdamsche Manege. Op loopafstand van het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. Gratis parkeerruimte voor de deur en goed bereikbaar via OV. https://www.binnenstebuiten-go.nl/contact/

Meld je aan via het contactformulier!

Meld je aan via het contactformulier!