Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching ga je vooruit

Er moet iets veranderen

Je houdt van je werk en hebt er plezier in. Om goed uit de verf  te komen op je werk en je verder te ontwikkelen, wil je meer zicht krijgen op jouw talenten en competenties. Je bent je huidige baan ontgroeid en bent toe aan een volgende loopbaanstap. Maar welke stap en waarheen? Je mist een heldere toekomstvisie. Daar kun je wel wat support en een frisse blik bij gebruiken. Je hebt het niet meer naar je zin en kijkt uit naar een andere baan. Je wilt je netwerk inschakelen om je kansen te vergroten en wilt leren hoe je dat slim aanpakt. Er zit veel meer in jou dan er uit komt. Na jaren hetzelfde werk bij dezelfde werkgever mag het roer om.  Je droomt van een carrièreswitch, maar durft er nog geen werk van te maken. Loopbaancoaching helpt jou in beweging te komen en loopbaandromen waar te maken.

Lees meer op

 

Coaching in jouw carrière

Vragen zonder antwoorden

Het bedrijf waar jij werkt is hard aan het groeien. Er worden andere eisen aan jou gesteld. Het maakt je onzeker. Kun je die groeistap wel maken? Kun je de verwachtingen waarmaken? Past die nieuwe rol wel bij je? Je wilt ontdekken wat je aan kunt en aan jouw ontwikkeling werken. Jouw baan staat door een reorganisatie op de tocht.

Dit is het moment om voor jezelf te kiezen en in actie te komen. De trigger om jouw eigen loopbaanpad uit te stippelen. Slim dat jij loopbaancoaching overweegt. Wij helpen jou graag in beweging te komen en samen jouw loopbaankoers te bepalen.

loopbaancoaching
8,8 gemiddelde waardering 673 Binnenstebuiten coachtrajecten
9,1 gemiddelde waardering 10 coachweken | 79 deelnemers
1.465 mensen getraind in 2019 | 90% scoort 'zeer goed - uitstekend'

De loopbaancoach voor jou

Het duwtje in de rug

Of de trigger nu uit jezelf komt of vanuit jouw werkgever, bij onze professionele loopbaancoaches ben jij aan het goede adres. Een persoonlijke coach begeleidt jou om antwoord te vinden op jouw loopbaanvragen. In individuele sessies ondersteunen we jou zodanig dat jij helder krijgt wat jouw loopbaanwensen en –mogelijkheden zijn. Daarnaast dagen we jou uit de eerste concrete stappen en acties te zetten op jouw loopbaanpad. De loopbaancoaching bestaat uit gesprekken, oefeningen, testen en opdrachten. Je werkt aan jouw persoonlijke loopbaanprofiel en maakt een analyse van jouw netwerk, dat jij gericht gaat inzetten om jouw loopbaanstappen concreet te gaan maken. Het zakelijke netwerk van Binnenstebuiten groei & ontwikkeling staat daarbij ook tot jouw beschikking.

 

loopbaancoaching
Neem contact op met matchmakers Natalie of Tanja

Neem contact op met matchmakers Natalie of Tanja