Leer hier onze nieuwe stagiaire Dominique kennen

Ik ben Dominique Kahkeshan, de (nieuwe) stagiaire van Binnenstebuiten.
Wanneer mensen mij omschrijven, hoor ik vaak dat ik enthousiast, betrokken en opmerkzaam ben. Dat betekent dat ik met aandacht zal luisteren en actief zal meedenken.
 

Voor mijn opleiding Toegepaste Psychologie was ik op zoek naar een uitdagende stage waarbij ik me vooral wil richten op coachen en trainen. Ik ben namelijk van mening dat als je het goed doet op deze twee disciplines, dat je dan veel meer keuzemogelijkheden hebt in je carrière.  

In mijn zoektocht naar een stage had ik nog niet echt iets gevonden waar mijn hart sneller van ging kloppen; de meeste stagiaires zoeken iets op het gebied van stoornissen, maar ik wilde me nadrukkelijk richten op groei en ontwikkeling. Totdat er een berichtje binnenkwam in een studenten appgroep van de voormalig stagiaire Dewi. Ze vertelde enthousiast over haar ervaringen. Nieuwsgierig als ik was, heb ik meteen op de site gekeken en toen dacht ik: dit zal mijn stageplek worden! Vervolgens heb ik net zoals de introductiefilmpjes van het team (op de website), een eigen KFFR-story gemaakt.  

Momenteel zit ik nog in een inwerkfase, waarbij ik veel meeloop en meekijk tijdens coachsessies. Ook heb ik al een keer meegelopen op een training, dat was fascinerend. Ik vond het mooi om te zien hoe één persoon zoveel beweging kan creëren op zowel individueel als teamniveau. Dit soort momenten versterkt alleen maar mijn verlangen om dat ook te gaan doen. De tijd zal het leren of ik er de juiste competenties voor heb (ontwikkeld).